Сотня орків втратили руки чи ноги: у Петербурзі зафіксували чергу зі швидких з пораненими окупантами

13 квітня 2022, 09:28оновлено 13 квітня 2022, 10:14
В лікарні Петербурга звозять велику кількість поранених в Україні російських військових. Місцеві лікарні не можуть прийняти стільки важких пацієнтів.
Сотня орків втратили руки чи ноги: у Петербурзі зафіксували чергу зі швидких з пораненими окупантами
У Петербурзі зафіксували чергу зі швидких з пораненими окупантами/ Скрін з відео

У Петербурзі зафіксували величезну чергу зі швидких з важкопораненими в Україні російськими військовими. В лікарню привезли десятки окупантів.

Відео з величезною чергою швидких оприлюднив 24 канал. Повідомляється з посиланням на українську розвідку, що близько сотні загарбників – з відірваними руками або ногами.

У кожну машину швидкої росіяни помістили по двоє-троє окупантів. Медики не можуть прийняти таку велику кількість поранених.

Нагадаємо, за останніми даними Міноборони станом на 13 квітня, в Україні уже загинули близько 19 800 російських військових.

Раніше повідомлялося, що у Путіна вирішили продовжувати загарбницьку війну проти України. Вони обирали між цим рішенням і тим, чи погоджуватися на переговори, каже радник голови ОП Олексій Арестович.

Також повідомлялося, що українські захисники звільнили 15 населених пунктів у Херсонській області і відсунули лінію активних бойових дій за межі Дніпропетровщини вглиб Херсонщини. Тепер на території Дніпропетровської області не залишилося окупантів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти