"Шойгу, Герасимов - тварі": Пригожин сказився і показав "гору" трупів "вагнерівців"

5 травня 2023, 07:32оновлено 5 травня 2023, 08:53
Ватажок "вагнерівців" опублікував відео, в якому показав ряди трупів своїх найманців.
Пригожин, Шойгу
Євген Пригожин "наїхав" на Сергія Шойгу / Колаж скріншот YouTube

Ватажок бандформувань ПВК "Вагнер" Євген Пригожин пішов на відкритий конфлікт з міністром оборони країни-агресора РФ Сергієм Шойгу і начальником генштабу Валерієм Герасимовим.

Причиною послужив гострий снарядний голод у лавах бойовиків Вагнера. Відповідне відео в Telegram опубліковано прес-службою Пригожина.

При цьому ватажок вагнерівців опублікував відео, в якому показав ряди трупів своїх найманців і буквально обматюкав керівництво російської регулярної армії.

відео дня

За його словами, нестача боєприпасів досягає у бойовиків 70%. Образи при цьому з вуст Пригожина звучали на адресу Шойгу і Герасимова. "Кухар Путіна" прямо звинуватив їх у тому, що безліч бойовиків ліквідують через бездіяльність керівництво МО РФ.

При цьому Пригожин показав цілі ряди трупів "вагнерівців", які нібито були знищені 4 травня на війні в Україні. Він каже, що це, мовляв, стало результатом снарядного голоду у його найманців.

Дивіться відео з жорстким "наїздом" Євгена Пригожина на Сергія Шойгу та Валерія Герасимова:

Screenshot
Євген Пригожин записав істеричне відео / Скріншот

Нагадаємо, в ГУР Міноборони України раніше заявляли, що в агресорі Росії посилюється конфлікт між Міноборони та ПВК Вагнера. За даними розвідки, конфронтацію посилює сам глава відомства Шойгу, який заявляв про окупацію деяких українських територіях, але не згадав про участь у захопленні земель бойовиків Вагнера.

Шойгу в противагу ПВК Вагнера вирішив створити приватну військову компанію Патріот. На думку російського опозиціонера Іллі Пономарьова, ідея приречена на провал. Шойгу зайвий раз продемонстрував свою нездатність керувати військами.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти