Росію найближчими днями чекає великий колапс: легендарний учений поділився прогнозом

3 жовтня 2022, 16:43
Дуже відомий вчений Френсіс Фукуяма поділився прогнозом щодо майбутнього колапсу РФ - він нібито настане вже в найближчі дні.
Фукуяма, Росія
Легендарний вчений Фукуяма поділився прогнозом https://ua.depositphotos.com/ і УНІАН

Легенда світової філософської науки, фахівець з політичної економії і відомий публіцист, викладач Стенфордського університету (США) Френсіс Фукуяма стверджує - вже найближчим часом Росію, країну-агресора, чекає колапс. Саме такий лаконічний прогноз опублікували вчені на своїй сторінці в сервісі мікроблогів Twitter.

"Значно більший російський колапс відбудеться в найближчі дні", - написав він.

Росію найближчими днями чекає великий колапс: легендарний учений поділився прогнозом

Нагадаємо, раніше західне новинне агентство Bloomberg повідомляло про те, що вже через два тижні після початку російського вторгнення в Україну війна завдала економічних збитків РФ, який можна порівняти з найбільш важкими спадами за більш ніж 20 років перебування при владі президента Володимира Путіна.

Падіння означає, що більше 30 мільярдів доларів США були вилучені з річного ВВП РФ. Базовий прогноз Bank of America говорить, що в поточному році російського ВВП впаде приблизно на 13%, при цьому можливо більш глибоке падіння, якщо країни Заходу зведуть до мінімуму покупку енергоносіїв з Росії або зовсім припинять.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти