"Денацифікація в самій Німеччині": Росія пригрозила Берліну війною

28 лютого 2022, 20:37
Росія в люті від рішення ФРН щодо постачання озброєнь Україні.
Марія Захарова
Марія Захарова / Reuters

Офіційна представниця МЗС Росії вибухнула заявою про те, що рішення Німеччини постачати летальну зброю Україні, мовляв, є "обурливим". Вона сказала, що Берлін, таким чином, "закликає привидів гарячої війни".

"Цим своїм рішенням ФРН закликає привидів вже не холодної, а самої що ані на є "гарячої" війни. Занадто багато сумних асоціацій викликає перспектива подальшого "військового" накачування Києва з боку Берліна", - повідомляється на сторінці МЗС РФ в Telegram.

Також вона додала, що ситуація з постачанням Берліном озброєнь Україні нібито змушує задуматися про те, мовляв, чи "завершено процес денацифікації в самій Німеччині".

відео дня

"Постачання зброї ідейним спадкоємцям нацистського посібника С. Бандери змушує нас волею-неволею задатися риторичним питанням - а наскільки всеосяжним і завершеним був процес денацифікації в самій Німеччині після поразки у Другій світовій війні", - вибухнула спікерка російського МЗС Марія Захарова.

Раніше у ФРН через напад Росії на Україну вирішили постачати Києву зброю. Українська держава для захисту від агресора отримає 1000 одиниць протитанкової зброї і 500 ракет земля-повітря.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти