Рейкова війна в Білорусі: проти партизанів кинули озброєних карателів

18 березня 2022, 19:41
Після відновлення диверсій на інфраструктурі Білоруської залізниці на деяких перегонах і станціях з'явилися патрулі.

Німеччина, поїзд, страйк
/ Reuters

У Білорусі режим Олександра Лукашенка кинув внутрішні війська для придушення громадян, які застосовують партизанські методи в боротьбі з ешелонами окупантів РФ, які рухаються в Україну.

Як йдеться в повідомленні спільноти залізничників Білорусі в Telegram, з 19 березня до охорони залізниць залучать озброєний спецназ ВВ.

відео дня

Підкреслюється, що загони карателів кинуть на посилення залізничних колій та інфраструктури півдні Білорусь (Гомельська і Брестська область) біля кордонів України.

"Патрулі будуть ходити в цивільному одязі, при собі мати зброю і рації з GPS - трекерами. Проживання планується в наметах недалеко від залізничної інфраструктури", - зазначають білоруські залізничники.

Вони додали, що після відновлення диверсій на інфраструктурі Білоруської залізниці, ночами на деяких перегонах і станціях знову чергують патрулі, що складаються з військовослужбовців Внутрішніх військ.

Рейкова війна в Білорусі: проти партизанів кинули озброєних карателів

Додамо, що білоруські залізничники також публікують фото диверсій, які влаштовують партизани на шляху окупантів РФ.

Рейкова війна в Білорусі: проти партизанів кинули озброєних карателів
/ t.me/belzhd_live

Звернемо увагу, що про необхідність "рейкової війни" говорив і радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович, який звертався до Білорусі.

За його словами, найважливішими напрямками, на які слід звертати увагу, є Крим — Мелітополь, Крим — Херсон, Валуйки — Куп'янськ, Гомель — Київ (загальний напрямок).

читайте такожУ Білорусі партизани почали "рейкову війну" проти окупантів РФ

Нагадаємо, українцям, які перебувають на тимчасово окупованій території, Арестович порадив влаштувати тотальну рейкову війну російським агресорам.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти