Договір на 25 років: Білорусь розмістить на своїй території 2 нових військових об'єкти Росії

15 березня 2022, 12:45
Армія держави-агресора зміцнює свої позиції у республіці Білорусь.
армія РФ, війська РФ
Росія продовжує перетворювати Білорусь на свою військову базу / Reuters

Парламент Білорусі проголосував за розміщення на території своєї держави двох нових російських військових об'єктів – системи попередження про ракетний напад і радіостанції військово-морського флоту РФ. Договір Москви з Мінськом підписано на 25 років.

Як повідомляє Sputnik, парламент республіки Білорусь затвердив договір з РФ, яким передбачено розміщення на території країни двох нових військових об'єктів строком на 25 років.

У договорі зазначено, що військові об'єкти – це системи попередження про ракетний напад у Барановичах і радіостанції російського військово-морського флоту у Вілейці.

відео дня

Нагадаємо, Росія використовує територію Білорусі як військову базу. З республіки бомблять Україну ракетами, звідти йде військова техніка агресора і летить авіація.

Раніше журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що 14 березня у Білорусі була помічена колона військової техніки, вона прямувала до кордону з Україною. На кадрах були помітні вантажівки і бронетехніка. Техніка маркована буквою V, це може вказувати на приналежність її до російських військ.

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що білоруська армія не готова до війни з ЗСУ. За його словами, офіцери РБ відкидають таку можливість і саботуватимуть відповідний наказ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти