"Раз – і немає таргана": Сотник спрогнозував сценарій ліквідації Путіна

12 травня 2023, 21:21
491
Під час параду в Москві Володимир Путін міг прикритися "Лукашенком і компанією", не виключив Олександр Сотник.
Володимир Путін, Олександр Сотник
Олександр Сотник описав ймовірний сценарій ліквідації Володимира Путіна / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, Главред

Відомий журналіст, письменник і публіцист Олександр Сотник прокоментував один з найкоротших в історії парадів в Москві 9 травня.

Він не виключив, що диктатор Володимир Путін міг побоюватися замаху на нього прямо на Красній площі. Таку думку публіцист висловив в інтерв'ю Главреду.

Разом з тим він також говорить про те, що не можна відкидати версію про те, що зарубіжні гості на параді в Москві могли знадобитися президенту РФ для своєрідного захисту від ймовірного удару.

"Може, частково і намагався (Путін, - ред.) прикритися Лукашенком і компанією. Та й самі лідери могли прекрасно розуміти, що їх використовують в якості живого щита", — зазначив письменник.

Водночас він також розкрив ймовірний сценарій можливої ліквідації Путіна.

"Якщо Путіна будуть ліквідувати, це зроблять інакше. Ліквідація буде буденною і несподіваною. Раз - і немає таргана", - додав Сотник.

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) – письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав з осудом російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Військовий аналітик і письменник Стів Стразерс раніше нагадав про те, за даними джерел, Путін "важко хворий", що у нього нібито остання стадія раку і хвороба Паркінсона, що пояснює тремор ніг і мимовільну дефекацію.

Є кілька кандидатів на місце президента РФ у разі смерті диктатора Володимира Путіна, підкреслив він.

Раніше повідомлялося про те, що дочка президента РФ Катерина Тихонова розглядається як ймовірний наступник Володимира Путіна.

У Росії розглядають варіант станової, династичної зміни еліт.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти