Путінські олігархи потайки вивозять своє майно в Дубай - ЗМІ

5 березня 2022, 16:25
Починаючи з 24 лютого в Дубай регулярно здійснювали рейси літаки, яким користуються олігархи з найближчого оточення президента Росії.
Літак Абрамович
Літак Романа Абрамович Boeing 787-8 Dreamliner / Forbes

З моменту початку військової агресії Росії проти України рано вранці 24 лютого представники російської еліти почали вивозити своє дороге майно (в тому числі вкрай цінні картини), в Об'єднані Арабські Емірати. Про це повідомляє портал "Українська правда"в українській розвідці.

28 лютого з Ніцци в Дубай прилетів літак Bombardier Global 5000, яким нібито користуються брати Ротенберги.

26 лютого переліт "Москва-Дубай-Москва" протягом одного дня здійснив літак Bombardier Global 5000 олігарха Юрія Трутнєва.

відео дня

Лайнер Романа Абрамовича Boeing 787-8 Dreamliner за час війни вже двічі літав у Дубай.

24 лютого в Дубай прилетів борт Bombardier Global 7500 Сергія Чемезова. Літак вилетів з Москви, зробив стикування в Тель-Авіві і попрямував в Емірати. Повернувся в Москву літак тільки 3 березня.

читайте такожІталія заарештувала вілли пропагандиста Соловйова і путінського олігарха Усманова

Нагадаємо, раніше російсько-Ізраїльський мільярдер Роман Абрамович залучений до переговорів про мир між Росією та Україною. Він знаходиться в Білорусі на прохання України.

"Я можу підтвердити, що до Романа Абрамовича зверталася українська сторона за підтримкою в досягненні мирного врегулювання, і що з тих пір він намагається допомогти. Враховуючи, що поставлено на карту, ми просимо вас зрозуміти, чому ми не коментуємо ситуацію ні як таку, ні його участь. Спасибі",-сказав прессекретар Абрамовича.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти