"Путін втрачає пам'ять, в Мавзолей його не покладуть": екс-посол розповів про проблеми диктатора

25 вересня 2022, 10:26
У Путіна була хороша пам'ять, але він почав втрачати її після початку війни в Україні.
Путін, Чалий
Екс-посол розповів про проблеми диктатора / скріншот

Президент Росії Володимир Путін почав втрачати пам'ять. Ця проблема диктатора небезпечна для всього світу.

Вся справа в тому, що людина з провалами в пам'яті втрачає важелі управління, розповів екс-посол України в США( 2015-2019) і відомий експерт в питаннях зовнішньої політики Валерій Чалий в інтерв'ю для YouTube-каналу "є питання".

За словами Чалого, якщо порівнювати звички диктатора на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну і зараз, то різниця дійсно очевидна.

відео дня

"Але підловлювати якісь моменти, десь не так ступив, десь не так повернувся, то це для мене не головні індикатори. Що мене насторожує, я знаю це точно і бачив на практиці. У Путіна хороша пам'ять, а він почав втрачати її. Не знаю, це наслідки стресу і постійної напруги або ж вік бере своє. Але він втрачає пам'ять. Він забуває імена, дати, у нього провали, і це небезпечно. Це людина, яка упускає важелі управління. Не може така людина керувати ядерною державою",-заявив екс-посол України в США.

Чалий зазначив, що об Путіна "витирають ноги" і він це все прекрасно розуміє. Високопоставлені особи спізнюються на зустрічі з ним і це зовсім не випадково. Сам диктатор це розуміє, що сильно на нього тисне, вважає екс-посол.

"Путіна в мавзолей вже не покладуть. Все, поїзд пішов. Я думаю, у нього взагалі дуже складна історія буде далі", - додав дипломат.

Раніше екс-глава британської розвідки Крістофер Стіл, який раніше керував відділом Росії в МІ-6 в Лондоні заявив, що російський диктатор Володимир Путін насправді серйозно хворий, однак поки незрозуміло, яка саме це хвороба.

Також повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін страждає небезпечним захворюванням. Медики у нього виявили рак крові. Про це повідомили в ЗМІ з посиланням на розмову з олігархом, який має тісні зв'язки з владою РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти