Путін назвав колабораціоністами всіх, хто дивиться на історію не так, як він

1 вересня 2020, 12:59
Лідер Росії знову висловився про Другу світову війну.
Путина
Путін висловився про Другу світову війну / Reuters

У вівторок, 1 вересня, глава Кремля Володимир Путін заговорив про Другу світову війну. Президент Росії назвав "колабораціоністами сьогоднішнього дня" тих, хто згоден з переписуванням історії.

Про це повідомляє "РИА Новости".

За словами Путіна, всі ті, хто дивиться на історію не так, як він, можна охарактеризувати словами - "колабораціоністи сьогоднішнього дня".

"Тих людей, які під час війни співпрацюють з ворогом - їх, як відомо, називали завжди і скрізь колабораціоністами. Але тих, хто сьогодні погоджуються з ініціаторами перепису історії, цілком можна назвати колабораціоністами сьогоднішнього дня", — сказав Путін.

читайте також"На зло бабусі": у Путіна оцінили відмову від російської мови навчання в школах УкраїниНагадаємо, раніше повідомлялося, главу Кремля Володимира Путіна внутрішньо коробить, коли він чує заяви президента України Володимира Зеленського щодо Другої світової війни.

Про це заявив прессекретар лідера РФ Дмитро Пєсков в інтерв'ю програмі "Москва. Кремль. Путін " на телеканалі "Росія-1".

Відповідаючи на запитання, чи буде продовження у статті російського лідера, присвяченій Другій світовій війні, Пєсков підкреслив, що "однозначно буде продовження цієї роботи в плані недопущення перекручення історії" і спотворення правди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти