Прем'єрка Італії наговорила російським пранкерам багато зайвого про Україну

1 листопада 2023, 21:44оновлено 3 листопада 2023, 15:58
2334
Розмова з російськими коміками у Мелоні відбулася ще у вересні - напередодні Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.
Прем'єрка Італії наговорила російським пранкерам багато зайвого про Україну
Мелоні жорстко "розіграли" путінські пранкери / Колаж Главреда. Фото: ОП, скріншот

Прем'єрка Італії Джорджія Мелоні стала жертвою путінських пранкерів "Вована" і "Лексуса". Один з росіян видав себе за голову Африканського союзу, президента Союзу Коморських Островів Азалі Ассумані, пише ANSA.

Видання, посилаючись на анонімні "джерела в уряді", пише, що під час фейкової розмови Мелоні натякнула на втому від війни в Україні і заявила, що невдовзі буде потрібно шукати "вихід з конфлікту".

відео дня

Інцидент стався ще 18 вересня - напередодні Генасамблеї ООН у Нью-Йорку. У ході розмови італійська прем'єрка, з-поміж іншого, зауважила, що "у усіх сторін велика втома" від конфлікту в Україні і "наближається час, коли усі зрозуміють, що нам потрібен вихід".

"У мене є кілька ідей, як впоратися з цією ситуацією, але я чекаю слушного часу, щоби це оголосити", - переказують слова Мелоні співрозмовники видання.

Розмову з "Вованом" і "Лексусом" згодом офіційно підтвердили в Офісі Мелоні. У прем'єрки пояснили, що розмова відбулась якраз в контексті спроб уряду Мелоні налагодити відносини з африканськими лідерами та напередодні "важливих зустрічей" на полях Генасамблеї ООН у вересні 2023 року.

Мелоні та Україна

З першого дня на своїй посаді Джорджія Мелоні заявляла про підтримку України у боротьбі з російськими окупантами.

До прикладу, 21 лютого, напередодні річниці повномасштабного вторгнення, Мелоні особисто відвідала Бучу, Ірпінь та Київ і зустрілась з Зеленським.

Італія зробила вагомий внесок у забезпечення України зброєю й засобами ППО. Рим передав українським захисникам німецькі Panzerhaubitze 2000 і РЗСО М270, гаубиці M109.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти