Пасажир рейсу Ryanair ошелешив інформацією щодо бомби на борту

28 травня 2021, 23:28
Пасажирам нічого не говорили про можливу бомбу. Їм пояснили, що посадка відбувалася через "заходи безпеки".
Ryanair, Авіакомпанія, літак
Пасажир висловився про бомбу в літаку / фото: delo.ua

Пасажир рейсу Ryanair Афіни-Вільнюс упевнений, що на борту жодної бомби не було і це стало зрозуміло відразу при приземленні. Літак примусово посадили в аеропорту Мінська нібито через мінування, а потім затримали опозиційного журналіста Романа Протасевича і його дівчину Софію Сапегу.

Яніс Звіедріс в програмі Свобода слова Савіка Шустера, уточнив, що всіх пасажирів перевіряли прямо біля літака. Однак, якби дійсно була небезпека, він переконаний, що людей слід було б відвезти подалі.

"Якщо є небезпека, в першу чергу евакуюють людей і відвозять від літака подалі. А ми стояли поруч з літаком, а потім сіли в автобуси, які також стояли поруч з літаком. Але якщо так небезпечно, чому нас не відвозили? Я можу з упевненістю сказати, що ніякої бомби на борту не було", – сказав чоловік.

читайте такожСмачний "ляпас" Лукашенка: Польща закрила своє небо для білоруських літаків

Також він уточнив, що пасажирам нічого не говорили про можливу бомбу. Їм пояснили, що посадка відбувалася через "заходи безпеки".

Інцидент з рейсом Ryanair в Мінську

  • Літак компанії Ryanair, який 23 травня слідував рейсом Афіни-Вільнюс, здійснив вимушену посадку в Мінську через повідомлення білоруської диспетчерської служби про бомбу на борту. Однак після приземлення лайнера вибухових пристроїв у літаку виявлено не було.
  • Цим рейсом летів Білоруський блогер, засновник Telegram-каналу Nexta Роман Протасевич. У Мінську його затримали разом з дівчиною Софією Сапегою.
  • Євросоюз у зв'язку з даним інцидентом закликав авіакомпанії припинити польоти в небі над Білоруссю. Білоруським авіаперевізникам повинні закрити доступ до повітряного простору європейських країн. В ЄС вимагають звільнення Протасевича і Сапеги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти