Обізвав Францію "старою дівкою": Медведєв істерить через заяву Макрона про "геополітичну поразку РФ"

16 травня 2023, 14:20оновлено 27 травня 2023, 09:26
Прихвостень Путіна розсипався в образах після такої заяви французького президента. Він обізвав Францію і ще й зазіхнув на незалежність Польщі та країн Балтії.
Эммануэль Макрон, Дмитрий Медведев
Медведєв закотив істерику через слова Макрона про "геополітичну поразку РФ"/ колаж: Главред, фото: УНІАН

Заступник голови Радбезу країни-агресорки РФ Дмитро Медведєв влаштував істерику через заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що нинішня ситуація – це вже "геополітична поразка Росії".

Прихвостень російського диктатора Володимира Путіна почав розкидатися образами у бік Макрона, Франції загалом, а також інших держав. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у Twitter.

Очевидно, забувши про величезні втрати країни-агресорки РФ на полі бою і відсутність хоч якихось успіхів на фронті, Медведєв поділився своїми рожевими мріями про те, що нібито "країни НАТО бояться Росію".

відео дня

"Геополітична поразка? Це ще 2022-го НАТО нас ліниво відганяло, коли справа стосувалася гарантій безпеки. Мовляв, дай нам спокій, на тебе немає часу. А тепер усі країни-члени НАТО лягають спати, а вранці прокидаються з думками про Росію. При цьому деякі з особливо боягузливих і страждаючих на фантомні болі, на кшталт тимчасово окупованої Польщі та наших прибалтійських губерній, неабияк забруднилися", – висловився Медведєв.

Не маючи аргументів для заперечення слів Макрона про "геополітичну поразку РФ", Медведєв просто у хамській манері почав фантазувати, нібито французький лідер зробив таку заяву після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, під час якої "вдихнув теплого паризького повітря, змішаного з українськими кокаїновими відходами".

Більше того – прихвостень Путіна ще й зазіхнув на незалежність Польщі та країн Балтії, а Францію назвав "старою дівкою", яка "виконує забаганки США".

Раніше президент Франції Еммануель Макрон заявив, що вже відбулася геополітична поразка країни-агресорки Росії у війні проти України. За словами французького президента, тепер РФ увійшла до підпорядкування Китаю. У той же час Макрон наголосив, що Росія через свої дії "втратила критично важливу для неї свободу рук у Балтійському морі", адже РФ фактично сама підштовхнула Швецію і Фінляндію до ухвалення рішення про вступ до НАТО.

Нагадаємо, Макрон заявив, що у межах нового пакету військової допомоги Франція передасть Збройним силам України крилаті далекобійні ракети. Україна найближчими тижнями отримає далекобійні ракети, а також десятки одиниць бронетехніки, зокрема бойові машини AMX-10RC. За словами французького лідера, ракети великої дальності дозволять Україні здійснити контрнаступ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти