Кадирова минулого тижня взагалі не було в Україні - ЗМІ

16 березня 2022, 15:42
648
Журналістам вдалося перевірити дані онлайн-сервісів мобільного зв'язку і встановити, що чеченського диктатора не було в Україні
Кадиров,
Рамзан Кадиров / Reuters

Чеченський диктатор Рамзан Кадиров не перебував у межах в Україні протягом останнього тижня. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела в Службі безпеки України і дані онлайн-сервісів мобільного зв'язку.

3 березня в російських Телеграм-каналах з'явилася інформація - мовляв, Рамзан Кадиров знаходиться в Україні і зустрівся з чеченськими силовиками, які беруть участь у війні проти України. Російські пропагандисти опублікували відео, з якого зробили висновок, що Кадиров знаходиться в приблизно в семи кілометрах від української столиці.

читайте такожПолітик запропонував будинок з 40 сотками під Києвом за ліквідацію Кадирова

відео дня

Нагадаємо, раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони опублікувало відомості про ватажків кадирівських бандформувань на території України.

"Розуміючи неминучість покарання за військові злочини, які були скоєні на території України, все більше представників силових структур Росії намагається вийти на зв'язок з військовою розвідкою України, пропонуючи в якості "вхідного квитка" різну інформацію", - розповіли українські розвідники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти