"Йде захоплення території": Пригожин в істериці зібрався воювати за Білгородщину

3 червня 2023, 15:04
Керівник бойовиків ПВК Вагнера Пригожин звинуватив Міністерство оборони окупантів агресора Росії в "свавіллі" на території Бєлгородської області.
Пригожин, ополченці Росії
ПВК Вагнер готові самостійно відправитися до Білгородської області - Пригожин / Колаж: Главред, скріншот соцмережі

Ватажок бойовиків ПВК Вагнер Євген Пригожин заявив, що у Білгородської області йде, мовляв, "захоплення території". Він зібрався перекинути до регіона своїх бойовиків.

Як повідомляє пресслужба Пригожина, керівник російських бойовиків звинуватив Міністерство оборони окупантів РФ у нездатності врегулювати ситуацію в Білгородській області.

За його словами, йде захоплення регіону, і якщо відомство Шойгу "не вирішить проблему", бойовики ПВК Вагнера будуть перекинуті на Білгородщину.

"Йде вже захоплення цієї території. Безумовно, ми прийдемо до Білгородської області і захистимо наш, підкреслюю, російський народ. І очікувати запрошення - чийогось - і питати, чи можна нам прийти, ми не будемо", - підкреслив Євген Пригожин.

Операція добровольців Росії в Білгородській області

1 червня Російський добровольчий корпус оголосив початок другої фази своєї військової операції в Росії Білгородський області.

Бійці заявили, що вони ведуть бойові дії, які спрямовані на організацію прориву в напрямку Шебекіно. Російські пропагандисти казали, що шебекінське МАПП нібито "атаковано танками".

Пізніше у РДК розповіли про удар з РСЗВ Град по будівлі МВС у Шебекіно.

Бійці Легіону Свобода Росії, які раніше заявили про свій захід до РФ, показали, як знищують військову техніку окупантів у Білгородській області.

Також у Легіоні Свобода Росії розповіли, що ополченці Росії ведуть бої в Новій Таволжанці і Титівці – передмісті Широкиного.

У Головному управлінні розвідки Міноборони підтвердили відомості про те, що добровольці Росії проводять свою операцію на Білгородщині. Однак їхні дії Україною не координуються.

Військова операція ополченців Росії триває.

Дивіться відео, в якому бійці Легіону Свобода Росії показали трофеї з Білгородщини:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти