"І це він не руку цілує": в мережі регочуть над "поклоном" Путіна в ноги Сі Цзіньпіна

20 березня 2023, 22:07оновлено 20 березня 2023, 22:58
Користувачі мережі висміяли зустріч Сі Цзіньпіна з Володимиром Путіном міткою фотожабою.
В Сети высмеяли встречу Путина и Си Цзиньпиня
У Мережі висміяли зустріч Путіна і Сі Цзіньпіня / соцмережі

Лідер Китаю Сі Цзіньпін прибув до Москви, незважаючи на міжнародний орден на арешт російського диктатора Володимира Путіна, який був виданий кілька днів тому Міжнародним кримінальним судом в Гаазі.

У мережі з'явилося вже багато мемів, присвячених їх зустрічі, але найпопулярнішим став той, на якому Путін впав в ноги китайському лідеру.

Користувачі мережі відзначили, що фото хоч і зроблено за допомогою фотошопу, але повністю розкрило весь сенс їх зустрічі.

відео дня

Путін і Сі Цзіньпін
Путін і Сі Цзіньпін / соцмережі

​"Обидва виглядають щасливими", "Висмоктує китайський чай", "І це він не руку цілує", "А що він йому робить?", "Шкода, що це фотошоп. Але теж непогано", - писали в користувачі Мережі.

Реакція соцмереж
Реакція соцмереж / скріншот
Реакція соцмереж
Реакція соцмереж / скріншот

Візит Сі Цзіньпіна до РФ

17 березня в Кремлі підтвердили візит Сі Цзіньпіна до Росії 20-22 березня. Спікер МЗС Китаю Ван Веньбін заявив, що Сі Цзіньпін під час візиту в РФ буде відстоювати "об'єктивну і неупереджену" позицію Китаю стосовно російсько-української війни і буде просувати необхідність мирного врегулювання.

Поїздка Сі Цзіньпіня до Москви відбувся на тлі спроб Пекіна представити себе нейтральним посередником у війні РФ проти України, зберегти свої відносини без кордонів з РФ і відновити зв'язки із Заходом.

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що Сі Цзіньпін під час офіційного візиту в РФ, ймовірно, буде обговорювати з російським диктатором Володимиром Путіним схеми ухилення від санкцій і зацікавленість Китаю в посередництві у врегулюванні війни в Україні.

Російський опозиційний політик, журналіст і соціолог Ігор Яковенко прокоментував візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна до Москви. За його словами, зустріч російського диктатора Володимира Путіна і Сі Цзіньпіна - це найсерйозніше питання порядку денного.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти