"Ердоган - це новий Гітлер": у Вірменії розповіли про майбутнє договору щодо Карабаху

13 листопада 2020, 03:01
Великі держави намагаються за рахунок конфлікту у Нагірному Карабасі вирішити свої "шкурні" інтереси, вважає Саркіс Царутян.
Карабах, воєн
Угода щодо Нагірного Карабаху - це нова Мюнхенська змова, - журналіст / Reuters

Вірменський народ не довіряє угоді про закінчення війни у Нагірному Карабасі і вважає її аналогом Мюнхенської змови 1938 року. Однак нинішня влада робитиме все для того, щоб угода в діяла. При цьому президента Туреччини Реджепа Ердогана можна назвати "новим Гітлером", за допомогою якого великі держави вирішують свої проблеми за рахунок вірмен.

Про це заявив вірменський журналіст Саркіс Царутян в ефірі телеканалу Україна 24, коментуючи перспективи угоди Баку, Єревану і Москви щодо нагірно-карабахського конфлікту.

За його словами, влада Вірменії докладе зусиль для того, щоб договір щодо забезпечення миру у Нагірному Карабасі діяв. Але вірменський народ не довіряє цій угоді.

"Вірменський народ не розглядає цю угоду як легітимну, а розглядає як "мюнхенську змову", яка мала місце у 1938 році", - вважає Царутян.

Більш того, журналіст вважає, що турецький президент Ердоган грає роль сучасного Гітлера, перед яким певні гравці поставили завдання зі створення плацдарму для військового тиску на Іран. Отже, найбільші держави намагаються реалізувати свою корисливу мету за рахунок вірменських інтересів у конфлікті у Нагірному Карабасі.читайте такожУ Туреччині розкрили плани Анкари щодо Нагірного Карабаху

"Ердоган є новим Гітлером. Завдання, які стоять перед Ердоганом, йому сформульовані тими ж колами, які готували Гітлера, в тому числі і для наступу на СРСР. Їх головне завдання зараз - створити плацдарм, щоб прострілювати всю територію Ірану, щоб створити максимальну кількість проблем Китаю, Європі. Великі держави зробили ставку на розмороження нагірно-карабахського конфлікту, вирішити за рахунок вірменського питання свої власні шкурні інтереси", - підкреслив Саркіс Царутян.

Конфлікт у Нагірному Карабасі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти