"Дітовбивці" - посольство РФ у США "прикрасили" величезним надписом

11 липня 2024, 11:41
249
Під час саміту НАТО у Вашингтоні на будівлі посольства Росії з'явився великий надпис "childkillers" - "дітовбивці".
'Дітовбивці' - посольство РФ у США 'прикрасили' величезним надписом
На будівлі посольства РФ у США зробили надпис "дітовбивці" / колаж: Главред, фото: BILD, УНІАН

На будівлі російського посольства, що розташовується у Вашингтоні, невідомі зробили надпис "дітовбивці", ймовірно, як реакцію на обстріл росіянами дитячої лікарні Охматдит. Про це повідомляє видання Bild.

Що таке дитяча лікарня "Охматдит"

багатопрофільний діагностично-лікувальний заклад у Києві, який надає спеціалізовану висококваліфіковану медичну допомогу дитячому населенню України. Найбільша дитяча лікарня в Україні, яку росіяни атакували крилатими ракетами 8 липня.

Наразі невідомо, хто саме є автором такого красномовного надпису, який організатори розмістили прямо під російським триколором.

відео дня

Російське посольство та Крремль поки ніяк не відреагували на такий зухвалий вчинок організаторів, але відомо, що надпис був розміщений у дні, коли в столиці США проходив саміт НАТО.

Удар росіян по дитячій лікарні Охматдит

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, 10 липня у Львові прощаються з дитячою лікаркою Світланою Лук'янчик. 30-річна нефролог загинула внаслідок російського ракетного удару по дитячій лікарні "Охматдит" 8 липня. Прощання проходить у Гарнізонному храмі Львова, про що повідомив мер міста Андрій Садовий.

Вранці 8 липня Росія здійснила масовану атаку на Київ та інші міста України. Внаслідок удару уламки ракет у Шевченківському районі столиці суттєво пошкодили багатоповерхівку. Під час розбору завалів будинку, де був повністю зруйнований під'їзд, знайшли тіла трьох людей, серед яких двоє дітей, повідомила уповноважена президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дарія Герасимчук.

Під час удару по Києву та інших містах України 8 липня Росія застосувала нову небезпечну тактику, намагаючись завдати якомога більшої шкоди. Окупанти зробили так, щоб ракети і дрони, які вони запускали, було важче виявити, повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Обстріли росіянами України:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти