"Та вас таких вбивати треба": у Росії окупант жбурнув гранату в дітей

15 вересня 2023, 14:41
2359
У Казані російський окупант кинув у бік дітей світлошумову гранату. Відео інциденту з'явилося в соціальних мережах
Граната, окупант
Окупант мало роздумував і жбурнув світлошумову гранату / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

У російській глибинці, Татарстані, в Казані російський окупант взяв і кинув у бік дітей світлошумову гранату. Відео інциденту було опубліковано в соціальних мережах.

У ролику можна побачити, як чоловік у формі з горезвісною буквою "Зет" на плечі сидить на лавці біля під'їзду. У якийсь момент він пропонує дитині, яка стоїть неподалік, висмикнути чеку зі світлошумової гранати.

"Ну що, підірвемо? Давай? Вона тільки шумова, буде голосно, сигналізація буде працювати", - вихваляючись, каже окупант.

Жінка, що сидить поруч з ним, спочатку намагається його відмовити, а потім встає і відходить. Коли дитина не погоджується висмикнути чеку, загарбник сам її висмикує і кидає гранату. Після цього звучить потужний вибух, окупант посміхається.

Повз проходить до найближчого під'їзду люто волає агресору: "Так вас таких вбивати треба". На окупант спокійно каже: "Гаразд, вибач, більше не буду".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що бійці української армії здійснили вкрай ефектну операцію і закинули за допомогою безпілотника гранату прямо у відкритий люк бронетехніки окупантів.

Українські війни показали неабияку солдатську кмітливість і спорудили бомби-приманки для риби (які були придбані на AliExpress).

Як повідомляє Одеська міськрада, українські військові знищили дорогий російський розвідувально-ударний безпілотник "Форпост". Його використовували для розвідки уздовж узбережжя Чорного моря.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти