71% росіян підтримують війну проти України - опитування

18 березня 2022, 10:38
За результатами опитування, близько 75% населення Росії дізнаються новини про війну з телевізора, в тому числі 87% з них (64% всіх росіян) — з передач федеральних телеканалів.
Росіянин
71% росіян підтримують війну проти України / Reuters

71% населення країни-агресора, Росії, підтримує її напад на Україну і відчуває з цього приводу гордість, радість, повагу, довіру або надію. Про це повідомляє російський філіал "Радіо Свобода" з посиланням на дані двох опитувань групи незалежних російських соціологів.

Росіяни у віці від 35 років найчастіше висловлювали почуття гордості, поваги і надії, молодше 18 років — образи і розчарування. Двоє з кожних п'яти опитаних росіян висловлювали стурбованість війною. Респонденти від 25 до 44 років частіше за інших повідомляли про почуття тривоги і страху.

Близько 33% росіян сказали, що твердо вірять, що Путін працює в їхніх інтересах, ще 26% — що він в якійсь мірі працює в їхніх інтересах. В цілому ж більшість респондентів вважають, що було б краще, якби Путін залишався при владі якомога довше. Така думка найбільш поширена серед телевізійної аудиторії.

відео дня

читайте такожБлизько 70% українців вважають, що Україна вистоїть у війні з РФ, за Зеленського 91% - опитування

Нагадаємо, раніше повідомлялося-81% американців вважають Україну дружньою або союзною країною, а 71% вважають Росію ворожою державою.

Про це йдеться в даних опитування проекту YouGov. Це найвищий показник серед усіх країн в опитуванні. І він навіть вищий, ніж у Північній Кореї та Ірану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти