Це назавжди: ВООЗ шокувала заявою про медичних масках

13 квітня 2020, 20:28
Експерти ВООЗ впевнені, що засоби захисту увійшли до нашого життя на тривалий час.
коронавірус,пробірка
У ВООЗ впевнені, що маски стануть нашою життєвою необхідністю / УНІАН

Під час пандемії страшного коронавірусу в МОЗ зробили шокуючу заяву щодо медичних масок.

Як заявив в інтерв'ю ВВС спеціальний представник Всесвітньої організації охорони здоров'я з питань пандемії коронавірусу Девід Набарро, використання індивідуального захисту, зокрема, медичної маски, стане новою нормою існування.

За словами чиновника, такий захист стане життєвою необхідністю, адже поки що невідомо, коли буде винайдена вакцина від коронавірусу і як організм відреагує на лікування.

читайте такожВід зараження до пневмонії: лікар розповів, як коронавірус "атакує" людини

"Я впевнений, що якась форма індивідуального захисту стане нормою. Нам усім доведеться вчитися жити з новою реальністю", - заявив Набарро.

Нагадаємо, раніше представники Всесвітньої організації охорони здоров'я заявили, що як і раніше рекомендують людям не носити маски, якщо вони не хворіють Ковід-19 або не доглядають за хворими уханьською заразою.

"Немає конкретних доказів того, що масове носіння масок населенням несе якусь користь", - повідомив виконавчий директор програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій в області охорони здоров'я, доктор Майк Райан на брифінгу для ЗМІ у Женеві, Швейцарія.

Також зазначимо, що фахівці Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) припускають, що періодично будуть траплятися все нові й нові спалахи китайського коронавірусу Covid-19 - до тих пір, поки не винайдуть робочу вакцину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти