"Втрачаєте країну": "няш-мяш" розпсихувалася через нові правил виїзду до РФ для українців

2 березня 2020, 00:57
Наталія Поклонська знову згадала про фашистів і бандерівців
Наталія Поклонська
Наталія Поклонська / "НТВ"

Колишня прокурор анексованого Росією Криму Наталія Поклонська не змогла промовчати з приводу посилення правил виїзду з України у РФ. Так, вона уїдливо заявила, що українські паспорти скоро вже не будуть потрібні на догоду ЄС і США.

"А навіщо людині паспорт тієї держави, яка намагається знищити все найдорожче і найцінніше? Адже там хочуть стерти пам'ять про наших дідусів та бабусь, які загинули, борючись з фашистами... Бандерівців — зрозуміти і пробачити... І не треба ходити на паради Перемоги... Адже це ж не по фэншую нової держави! А якщо хтось посміє сказати, що українці та росіяни — братній народ, то... "Не смійте так говорити! Це держзрада! Ви зрадник!" - обурилася в своєму Telegram-каналі няш-мяш.

При цьому у своїх маразматичных міркуваннях пособниця окупантів вказала, що "звичайний паспорт громадянина України не обіцяє нічого хорошого... та й не має нічого спільного зі справжньою Україною... Це шлях до саморуйнування".

відео дня

"Панове керівники, ви втрачаєте країну, ви рушите фундамент, на якому завжди стояла Україна. Після держперевороту нинішня українська держава все далі й далі віддаляється від тієї, справжньої України...", - завершила свій монолог Поклонська.

'Втрачаєте країну': 'няш-мяш' розпсихувалася через нові правил виїзду до РФ для українців

Як раніше повідомляв Главред, нові правила перетину кордону з Російською Федерацією у неділю, 1 березня, набрали чинності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти