У окупантів закінчується "гарматне м'ясо": в Україну перекидають частини РФ з Вірменії

18 березня 2022, 20:54
Командира спецназу ПДВ в РФ звинуватили в невиконанні бойового завдання на аеродромі Гостомеля.
війна
Розбита техніка окупантів РФ / Facebook / GeneralStaff.ua

Військове керівництво РФ планує перекинути в Україну деякі підрозділи зі складу 102-ї російської військової бази у Вірменії, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"Продовжуючи спроби відновити боєздатність окремих підрозділів, що беруть участь у бойових діях, військове керівництво РФ планує перекинути на територію України деякі підрозділи зі складу 102-ї російської військової бази у Вірменії. Підтверджуються факти відмови окремих військовослужбовців РФ від участі в бойових діях, що обумовлено низьким рівнем морально-психологічного стану російських окупантів після зіткнень з силами оборони", - йдеться в повідомленні Генерального штабу Збройних сил України в Facebook.

Відзначається, що в пункті постійної дислокації 20-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу близько 130 військовослужбовців відмовилися від участі в бойових діях.

"Через відсутність позитивних результатів і нездатність виконати поставлені завдання планується відсторонення від виконання службових обов'язків командира 45-ї окремої бригади спеціального призначення Повітряно-десантних військ ЗС Росії полковника Вадима Панькова. Його звинувачують у невиконанні бойового завдання на аеродромі Гостомеля", - повідомили в Генштабі.

Також наголошується, що в місті Джанкой, на тимчасово окупованій території АР Крим, призупинено навчання в місцевих загальноосвітніх навчальних закладах з їх подальшим використанням для розміщення військовослужбовців ЗС РФ, які прибувають в місто.

читайте такожЗнищено командувача разом з генералами: ЗСУ розбили окупантів РФ під Херсоном

Раніше повідомлялося, що в ході бойових дій зі Збройними силами України був ліквідований командир полку ПДВ з Костроми полковник Сергій Сухарєв.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти