Російські генерали їдуть на фронт рятувати провальне вторгнення і гинуть від рук ЗСУ - Business Insider

18 березня 2022, 17:17
Західні експерти кажуть, що причиною ситуації, що склалася може бути " надзвичайно низька мораль російських військ"
Танки, Російські
Російські генерали їдуть на фронт рятувати провальне вторгнення і гинуть від рук ЗСУ / Facebook / Генштаб ЗСУ

Успіхи українських військових у знищенні представників командування російських агресорів викликають здивування західних експертів, оскільки офіцерський склад такого зазвичай не присутній на передовій і не бере безпосередньої участі в бойових діях. Про це повідомляє портал Business Insider.

"Оскільки справи йдуть погано, російські генерали змушені їхати на фронт, щоб керувати безпосередньо керувати операціями своїх військ. Їм доводиться проводити більш ретельний особистий нагляд, їхати ближче до передової і таким чином ставати вразливими для ворожих дій", - пояснили Західні чиновники

Вони також вказали на "надзвичайно низьку мораль російських військ". І це може бути причиною, чому російські командири відчули необхідність виїхати на передову.

відео дня

Останнім на даний момент представником високого командування армії Росії, якого вбили українські бійці, був генерал-майор Олег Мітяєв. До того українці знищили генералів Андрія Суховетського, Андрія Колеснікова та Віталія Герасимова.

читайте такожОбезголовили "еліту ВДВ": бійці ЗСУ ліквідували командирів "ударного" полку РФ

Нагадаємо, раніше в розмові з Wall Street Journal людина з найближчого оточення президента Зеленського сказала, що в Україні є група військової розвідки, яка займається атаками на російських офіцерів. Вони нібито шукають високопоставлених генералів, льотчиків, командирів артилерії.

Експерти не виключають, що генерали РФ не просто опинилися не в тому місці не в той час, а українці, ймовірно, свідомо вибирають в якості мішеней російських офіцерів вищого рівня,

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти