Сховали БТР у сіно, але ЗСУ знайшли: сили оборони України завдали чіткого удару по окупантах РФ

31 березня 2022, 11:57оновлено 31 березня 2022, 13:06
Артилерія сил оборони України знайде навіть голку в копиці сіна.
Сховали БТР у сіно, але ЗСУ знайшли: сили оборони України завдали чіткого удару по окупантах РФ
Ворожий БТР було заховано у стозі сіна / Скріншот відео Сухопутних військ України

Під час війни Росії проти України російські окупанти на одній з ділянок сховали бойову машину піхоти в стозі сіна. Однак українські сили оборони завдали по ній філігранного удару і знищили.

У опублікованому Сухопутними силами відеоролику показано, як окупанти ховаються за приватними будинками, у тому числі, і в заготовленому українцями сіні.

Втім, артилеристи ЗСУ швидко вирахували ворожий маневр і чітким ударом розтрощили БТР загарбників, який знаходився в стозі сіна.

відео дня

"Українська артилерія знайде навіть голку в стозі сіна", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, Сили оборони України продовжують нищити ворога на своїй землі. У середу, 30 березня, українські війська у Харківській області рознесли колону ворога, яка намагалася сховатися в напрямку російського кордону. За підсумками бою у окупантів відібрали хвалену ними вогнеметну систему.

Крім того, як повідомив журналіст Юрій Бутусов, військовослужбовці 92-ї механізованої бригади ЗСУ та добровольці рознесли під Харковом 2 батальйонних тактичних групи мотострілецької 138-ї бригади і зведену батальйонно тактичну групу 59-го танкового полку збройних сил Росії. У полон здалися понад 60 окупантів. Їх штаби і вся документація під контролем українських військових.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти