"Покришили" командирів окупантів, збили літак і вертоліт: ЗСУ про втрати ворога

2 березня 2022, 00:57
У Сіверському районі загинув командир 11-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ РФ.
Су-24
ПС наносять бомбові удари по скупченнях сил окупантів / factmil.com

В ході наполегливих боїв на Чорнобильському напрямку отримав поранення начальник штабу 36-ї армії (Улан-Уде) Східного військового округу РФ.

Про це йдеться у зведенні Головнокомандувача ЗСУ, яка публікується в Facebook Генштаб.

У Сіверському районі загинув (за іншими даними, отримав поранення) командир 11-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ РФ, наголошується в повідомленні.

"Росія веде криваву війну проти України, використовуючи дальню і оперативно-тактичну авіацію. У прицілі російських окупантів - мирні міста", - йдеться також у повідомленні.

Генштаб зазначає, що "ЗС України дали таку відсіч агресору, що для продовження наступу він змушений проводити мобілізацію для створення резерву. Ворог втратив тактичну ініціативу і знизив темпи просування".

'Покришили' командирів окупантів, збили літак і вертоліт: ЗСУ про втрати ворога

Разом з тим за добу, 1 березня, українські військові силами протиповітряної оборони знищили по одному вертольоту і літаку противника, нанесено чотири авіаудари по колонах ворожої техніки та іншим цілям, повідомили в командуванні Повітряних сил ЗСУ.

"Повітряні сили чинять опір окупантам у всіх авіаційних гарнізонах. За поточну добу, 1 березня, силами протиповітряної оборони, а саме зенітним ракетним підрозділом, знищено один вертоліт і один літак окупантів. Екіпажі штурмовиків Су-25 і бомбардувальники Су – 24М Повітряних Сил ЗС України спільно завдали чотири авіаудари по колонах танків, броньованій техніці противника та іншим цілям", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Facebook.

Раніше повідомлялося, що російський агресор завдав нових ракетно-бомбові удари по українських містах пізно ввечері у вівторок, 1 березня. Серед загиблих-діти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти