Уже перевзулася: зрадниця Монтян розчарувалася в Росії

26 серпня 2024, 13:57
1325

Тетяна Монтян, колишня українська блогерка, яка перейшла на бік Росії, говорить про те, що російський уряд не ставить своїх власних російських громадян ні в що. Вона також каже, що багато людей на Донбасі розчарувалися в Росії після того, як Росія приєднала Донбас до Росії.

Монтян каже, що Росія ставиться до жителів Донбасу приблизно як до собаки, яку не пускають у дім, але водночас періодично кидають їй зі столу якісь недоїдки. Вона також каже, що багато людей на Донбасі були переконані, що до них таке упереджене ставлення, але тепер вони бачать, що російській владі наплювати взагалі на всіх однаково.

Відеоблог Дениса Казанського.

Хто такий Денис Казанський

Денис Казанський - уродженець Донецька, український блогер, політичний оглядач і журналіст. Вимушений переселенець у зв'язку з війною на Донбасі. Автор книг про Донбас: "Чорна лихоманка", "Як Україна втрачала Донбас". Один із представників України в тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України. У 2017 році увійшов до Топ-20 політичних блогерів України у Facebook за рейтингом Еспресо TV, пише Вікіпедія. Веде популярний youtube-канал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти