Зеленський заявив про намір України стати господарем зимових Олімпійських ігор

13 вересня 2021, 13:58
Президент нагадав, що одним з засновників Міжнародного олімпійського комітету був українець.
Зеленський заявив про намір України стати господарем зимових Олімпійських ігор
Президент розповів про намір провести Олімпіаду в Україні / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський поділився бажання провести Олімпійські ігри в країні. Про це він заявив під час урочистої церемонії з нагоди 30 річниці створення Національного олімпійського комітету. Свято відбулося за підтримки "Групи Метінвест".

"У кожного є мрія. Для тих, хто сидить сьогодні в залі – це Олімпіада в Україні. Я вважаю, що наша країна заслужила на проведення Олімпійських ігор. Важкоатлети кажуть, що підняти вагу складно, легко не пробувати. Я розумію, що це буде складно реалізувати, але ми постараємося", – сказав Зеленський.

Президент нагадав, що одним з засновників Міжнародного олімпійського комітету був українець.

відео дня

"Варто згадати, що один із засновників Міжнародного олімпійського комітету - це українець Олексій Бутовський з Полтавщини. Варто ставити собі таку ціль і йти до неї", – зазначив Зеленський.

Довідка Главред. Група "Метінвест" – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні виробником сталі.

Виробничі майданчики "Метінвесту" також стають майданчиками для спортивних рекордів. Наприклад, зовсім недавно на Північному гірничо-збагачувальному комбінаті вісім стронгменів України встановили національний рекорд з перетягування автосамоскиду Caterpillar.

Основні акціонери "Метінвесту" - група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,24%) і група "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського (23,76%).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти