Зеленський розповів, "коли посадять Порошенка": у ексгаранта відповіли президенту

25 грудня 2020, 14:24
З приводу розслідування резонансних справ глава держави порадив звертатися до правоохоронних органів.
Порошенко, Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський / УНІАН

Президент Володимир Зеленський заявив про те, що не цікавиться у генерального прокурора Ірини Венедиктової, як розслідується кримінальне провадження, відкрите щодо екс-президента Петра Порошенка.

Про це він заявив в інтерв'ю журналу Фокус, відповідаючи на запитання, чи цікавиться він, як просувається кримінальна справа проти його попередника.

За відповіддю на це питання глава держави порадив звертатися до правоохоронних органів.

"Я не маю права їй так говорити. Вона сама знає, що повинна всіх злодіїв посадити. Це її завдання. Хоча зрозумійте, що у неї немає всіх можливостей. Все попереду, все обовʼязково буде", - сказав він.

Зеленський зазначив, що проводиться розслідування авіакатастрофи літака Ан-26 в Харківській області. "Всі думали, що ніхто не буде покараний, але всіх покарають. Є три підозри військовопосадовцям, які входять до топ військових країни. Триває слідство. Вважаю, що це велика справа, але для більшості це не гучно, оскільки всі чекають, коли посадять Порошенка".

читайте такожЗеленський "вилаявся" на адресу Порошенка, опубліковано відео тролінгуТакож Зеленський нагадав, що Венедиктова повинна показати результати своєї роботи на посаді до кінця цього року. "Вона повинна прийти з результатами. Вона зараз показує, що бандитів спіймали більше. Нещодавно вони дійсно закрили відомих "скрутчиків" ПДВ, які "скручували" 20 млрд грн. Це дійсно історична подія. Але про це не говорять наче про Єрмака [Андрія Єрмака, главу ОП], тому не дуже цікаво", - зазначив він.

У партії Європейська солідарність вважають слова Зеленського про Порошенка свідченням того, що він є прямим замовником політичного переслідування п'ятого президента.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу європейської солідарності.

читайте також"Ніколи собі не дозволить": Зеленський підколів Порошенка, звертаючись до волонтерів"Інтерв'ю Зеленського і його нав'язливі фантазії щодо Порошенка свідчать про те, що саме він і є безпосереднім замовником політичного переслідування п'ятого президента і лідера української проєвропейської опозиції", – йдеться в повідомленні.

У політсилі нагадали, що згідно з різними соцопитуваннями, Зеленського визнали розчаруванням року.

"Він так і не зрозумів, що люди чекають від нього не помсти опоненту, а кінця епохи бідності. Не Великого крадівництва, а порятунку від коронавірусу. Не переїзду на державну дачу, а обіцяних вчителям зарплат у 4000 доларів", – заявили в партії.

Нагадаємо, раніше в мережі сталася заочна перепалка між Зеленським і Порошенком.

Під час відеозвернення Зеленський нагадав, що за порушення карантину вихідного дня підприємців штрафуватимуть. При цьому глава держави прозоро натякнув, що до порушень карантину вихідного дня причетний і Порошенко, адже спортивний клуб 5 елемент, власником якого є екс-президент, був відкритий на вихідних.

читайте також"Зрадив і розікрав країну": у Рівному Порошенка атакував доброволець з АТО

На звинувачення Зеленського відреагував Порошенко. У своєму Telegram він заявив про нібито нецільове використання бюджетних коштів на програмі велике будівництво.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти