Зеленський провів важливе засідання РНБО: що відомо

7 січня 2023, 21:10
Президент України зазначив, що робота РНБО буде ще потужнішою, ніж у 2022 році.
Засідання РНБО, Володимир Зеленський
Засідання РНБО, Володимир Зеленський / president.gov.ua

7 січня під головуванням президента України Володимира Зеленського пройшло засідання Ради національної безпеки і оборони України. Про це повідомив сам президент у вечірньому відеозверненні.

"Відбулося чергове засідання РНБО. По-перше, ми затвердили загальний план роботи РНБО в цьому році", - сказав президент.

Президент зазначив, що робота буде потужнішою, ніж у 2022 році.

відео дня

"Це буде не менш потужно, ніж у минулі роки. Головний пріоритет - це забезпечення нашої незалежності, зміцнення нашої здатності оборонятися всіма кроками, які необхідні, всіма способами, які спрацюють", - розповів Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / president.gov.ua

Глобальне засідання РНБО

Нагадаємо, 2 січня президент України Володимир Зеленський провів спеціальне засідання з членами РНБО, а також представниками інших відомств, на якому обговорювалися тенденції 2023 року.

Засідання проходило з членами РНБО і представниками Кабміну, Верховної Ради та Офісу президента з приводу глобальних тенденцій для України в цьому році і на перспективу.

Зеленський також заявив, що доручив напрацювати проекти рішень РНБО, щоб внутрішня трансформація держави тривала, і щоб за будь-яких зовнішніх умов вдавалося забезпечувати Україні безпеку і лідерство.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти