"Я - звичайний, а ти - конкретний": Гордон і Комаровський обмінялися компліментами

18 січня 2022, 17:31
Євген Комаровський і Дмитро Гордон обговорювали президента України.
Комаровський і Гордон
Комаровський і Гордон / скріншот

Журналіст Дмитро Гордон у новому інтерв'ю з відомим українським педіатром Євгеном Комаровським продовжують тему про те, які вони лохи через те, що свого часу підтримали президента Володимира Зеленського.

Відповідне відео оприлюднено в соцмережах.

Гордон запитав Комаровського: "Лохи ми чи ні? Я повинен з'ясувати це для себе. Ми нормальні лохи, так?".

відео дня

"Ну... напевно..",- відповів Комаровський.

Далі журналіст і педіатр продовжили бесіду на цю тему. "Я лох звичайний, а ти - лох конкретний. Я просто поруч постояв, а ти - на три години інтерв'ю зробив", - відповів Комаровський Гордону.

Комаровський і Гордон підтримували Зеленського на виборах

Євген Комаровський заявив, що президент Володимир Зеленський після виборів пропонував йому йти в депутати. Також він сказав, що готовий бути радником президента – не президента Зеленського, а президента.

При цьому Дмитро Гордон сказав, що в кінці 2018 року, ще до оголошення Володимиром Зеленським того, що він братиме участь у виборах, умовляв його балотуватися в президенти.

Тепер же Дмитро Гордон заявив, що політична кар'єра президента України Володимира Зеленського закінчиться разом із закінченням терміну його повноважень. За його словами, після свого правління президента чекає "початок кінця". Особисто для нього Зеленський "помер - немає його більше".

читайте такожГордон пообіцяв "боляче вдарити" адвоката Порошенка

У свою чергу Євген Комаровський заявив, що вважає помилкою власне рішення підтримати на виборах Володимира Зеленського. Він сказав, що і він сам, і Гордон "лоханулися".

Український шоумен, продюсер і актор Андрій Данилко, відомий своїм сценічним персонажем співачки Вєрки Сердючки, міг повторити долю президента України Володимира Зеленського. Як заявила головний редактор видання Гордон Алеся Бацман, в 2019 році його нібито "планували" зробити главою держави і пропонували "великі гроші".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти