Підірвали разом з технікою: у розвідці розкрили деталі операції в Мелітополі

15 січня 2024, 12:04оновлено 15 січня, 12:53
Після проведеної спецоперації, російські окупанти перекрили прилеглі вулиці, а на місце вибуху прибули машини швидкої допомоги, зазначили в ГУР.
Підірвали разом з технікою: у розвідці розкрили деталі операції в Мелітополі
В ГУР розкрили деталі успішної операції партизанів в Мелітополі/ Колаж Главред, фото: ГУР МО, Телеграм Івана Федорова

У тимчасово окупованому Мелітополі 14 січня 2024 року на вулиці Гоголя пролунав потужний вибух – сили опору підірвали чотирьох російських загарбників та їхню техніку. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Внаслідок проведеного силами українського опору спеціального заходу був підірваний автомобіль російських загарбників УАЗ "Patriot"", - йдеться у повідомленні ГУР.

Там також додали, що крім позашляховика російськеого виробництва, було уражено також чотирьох російських окупантів.

відео дня

Зазначається, що після вибуху негайно було заблоковано вулиці навколо місця події та прибули кілька автомобілів з медичним персоналом.

"Утім, за попередньою інформацією, лікарі знадобились не всім. Точна кількість безповоротних і санітарних втрат ворога уточнюється, - резюмували в ГУР.

Діяльність українських партизанів

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, учасники Руху Опору знищили 17 російських військових в тимчасово окупованому Росією Маріуполі. Для цієї операції вони використали отруйну партію алкоголю.

У Мелітополі 15 грудня Рух Опору вдало виконав диверсійну операцію, в результаті якої був підірваний російський вантажний потяг. Цей потяг регулярно транспортував боєприпаси та паливо з Криму до Мелітополя та Дніпрорудного.

Українські партизани виявили важливі секретні документи, які розкривають проблеми у виробництві крилатих ракет у Росії. Представники руху "АТЕШ" отримали доступ до конфіденційної інформації Дубненського машинобудівного заводу, що знаходиться в Московській області.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти