Спрацювали міни-пастки: бійці ЗСУ ліквідували двох військових армії РФ на Донбасі

7 червня 2022, 16:34
Міни були встановлені розвідувальною групою К2.
Спрацювали міни-пастки: бійці ЗСУ ліквідували двох військових армії РФ на Донбасі
Українські війська ліквідували двох російських окупантів у Мар'їнці / Скріншот відео 54-ї Омбр

У Мар'їнці Донецької області Збройні сили України ліквідували двох військових армії Росії. Вони підірвалися на мінах-пастках, встановлених на дорозі украї нськими розвідниками. Про це повідомляє пресслужба 54-ї Окремої механізованої бригади.

У повідомленні бригади в соціальній мережі Facebook йдеться про те, що двоє російських солдатів були ліквідовані у Мар'їнці Донецької області. Спрацювали міни-пастки, попередньо встановлені українськими розвідниками на дорозі.

читайте такожСпецпризначенці знайшли, артилерія знищила: ліквідація новітньої станції зв'язку армії РФ потрапила на відео"Продовжуємо показ вояжу незваних "туристів" в пішому порядку по вулицях міста Мар'їнка Донецької області.Йшли натовпом "туристи" озираючись навколо, але не побачили вони сюрпризу на дорозі, який встановили хлопці з розвідувальної групи К2 за допомогою не меньше відомої "будівельної" бригади. Сюрприз спрацював і "туристам" він не сподобався, не любить українська земля непрошених "туристів", - підкреслюється в повідомленні.

відео дня

Війна Росії проти України

Армія України веде контрнаступальні дії у Херсонській області. Українські військові підрозділи досягли успіху в північному напрямку. Вони звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ рухаються далі і йдуть на південь регіону.

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович попередив, що на Україну очікує дуже складний період на фронті. Російські війська накопичили сили і перейшли в наступ на трьох ділянках.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Україні для переходу в масштабний контрнаступ потрібно багато сучасної зброї. Йдеться про сотні одиниць ракетних установок, артилерії, а також літаки, танки і тисячі безпілотників. Потрібно сформувати шість нових бригад чисельністю 25 тисяч осіб.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти