ЗСУ "вломили" російським окупантам на двох напрямках: ворог рахує втрати

18 липня 2022, 18:58
Українські воїни завдали втрат і відкинули противника назад в результаті боїв в Харківській області.
ЗСУ, навчання, танк
ЗСУ дали відсіч окупантам РФ / facebook.com/GeneralStaff.ua

На Слов'янському напрямку окупанти РФ намагаються покращити тактичне становище своїх підрозділів у напрямку Ізюм - Барвінкове. Зафіксовані артилерійські обстріли та авіаудари ворога.

Як йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, українські воїни завдали втрат і відкинули противника назад, при спробі окупантів просунутися в напрямку Бражівки і Дмитрівки Харківської області.

Разом з тим на Донецькому напрямку ворог продовжує спроби наступу в напрямках міст Бахмут та Сіверськ.

Штурмовими діями ворог намагався покращити тактичне положення на напрямках Білогорівка – Григорівка, Золотарівка – Верхньокам'янське, Золотарівка – Серебрянка та Лисичанський НПЗ - Верхньокам'янське. Успіху не має. Бойові дії тривають.

На Бахмутському напрямку противник обстрілював українські позиції поблизу Виїмки, Берестового, Білогорівки, Покровського, Веселої Долини, Курдюмівки, Травневого та Шумів. Завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Берестове та Покровське.

Українські захисники відбили ворожий штурм у напрямку Миронівка-Вуглегірська ТЕС.

На Авдіївському напрямку ворог активізував ведення бойових дій. Намагався покращити тактичне становище на напрямку Верхньоторецьке - Кам'янка, успіху не мав, зазнав втрат і відійшов.

читайте такожПершими зайдуть ЗСУ: у Зеленського розкрили сценарій звільнення Криму

Раніше повідомлялося про те, що в Харківській області бійці розвідувальної групи Головного управління розвідки Кедр провели спецоперацію з ліквідації російських диверсантів.

У селі Дементіївка Дергачівського району було виявлено великий підрозділ ра**истів, що розміщувався в зруйнованих будівлях, повідомили в ГУР.

Відзначається, що в результаті рішучих дій українських захисників 36 окупантів були знищені. Багато ра**истів отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти