Ракетний удар по Кримському мосту: експерт розкрив сценарій контрнаступу ЗСУ

17 липня 2022, 22:02
Україна має повне право завдавати ударів по Кримському мосту, підкреслив Олег Жданов.
Кримський міст
Кримський міст / Фото twitter.com/Krymsky_bridge

Кримський міст може бути зруйнований ударом ЗСУ. Україна має для цього повне право, заявив військовий експерт Олег Жданов.

На своєму каналі в YouTube він пояснив, що ЗСУ мають право завдати удару по Кримському мосту, що з'єднує окупований український півострів з Росією.

"Ми маємо повне право, якщо сьогодні-завтра постане питання, чи дадуть нам ракети - наносити удари по Кримському мосту чи ні. Взагалі ніяких сумнівів - просто нанести удари і все", - говорить експерт.

Він нагадав, що РФ побудувала Кримський міст на захопленій українській території.

"Міст впирається в наш берег від нашого берега 12 морських миль - це майже 20 км – це наша територія. Це наші територіальні води. Тут взагалі ніяких питань немає. Ми просто будемо проводити контрнаступальну операцію для звільнення наших територій до кордонів 1991 року, які визнав весь світ", – додав Жданов.

читайте такожУкраїна не буде бити по Росії, а ось з Кримським мостом може "щось трапитися" - Арестович

Нагадаємо, раніше колишній головнокомандувач Об'єднаних Збройних сил НАТО в Європі Філіп Брідлав заявив, що Україна має законне право атакувати Кримський міст, оскільки він споруджений на захопленій Росією території.

У свою чергу колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив про те, що Росія може застосувати ядерну зброю, якщо з Кримським мостом щось трапиться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти