ЗСУ просунулися в Курській області: у Генштабі зробили заяву

17 серпня 2024, 13:41
728
Сили оборони України в рамках військової операції в Курській області досягли нового просування, розповіли у Генеральному штабі Збройних сил.
ЗСУ, війська РФ
Росіяни у Курській області здаються в полон - Генштаб / Колаж: Главред, фото: УНІАН, Міноборони РФ

Українська армія успішно проводить операцію в Курській області. Воїни просунулися вперед. Про це заявили у Генеральному штабі Збройних сил України.

"Триває операція в Курській області - наші воїни успішно просуваються вперед", - ідеться в ранковому зведенні Генштабу 17 серпня.

Також у повідомленні сказано, що російські військові продовжують здаватися в полон.

відео дня

"Триває операція в Курській області - наші воїни успішно просуваються вперед. Російські військовослужбовці, обираючи життя, продовжують здаватися в полон", - підкреслили у Генштабі.

Операція ЗСУ в Курській області - новини за темою:

Українські війська підірвали автомобільний міст через річку Сейм у районі Званого Глушківського району Курської області, заявили російські ЗМІ. В оточення можуть потрапити близько 700 військових РФ. Понад 28 населених пунктів відрізано від Глушківського району.

ЗСУ прорвалися в оборону РФ у Курській області на 40 км, вважають у британській розвідці. Однак росіяни у відповідь уже стягують на Курщину великі сили.

ЗСУ обхитрили армію Путіна, але є лише тиждень на масштабне просування в Курській області, вважає політтехнолог Марат Гельман. В інтерв'ю Главреду він сказав, що така думка продиктована перекиданням росіянами великої кількості сил на Курщину.

Операція в Курській області РФ

6 серпня російські пропагандисти поскаржилися на прорив кількох механізованих колон з боку України прикордонної ділянки в Курській області. У Мережі з'явилися чутки, що до прориву можуть бути причетні російські добровольчі загони у складі ЗСУ. Але Україна не підтверджувала своєї участі в конфлікті в Курській області. Перші бої з невідомими людьми, згідно з російськими пабліками, прийняли солдати-строковики, оскільки підрозділи "Ахмат" були ганебно розбиті.

Російські пабліки писали про захоплення невідомими силами низки населених пунктів і вигадану загрозу для Курської АЕС.

Російський диктатор Володимир Путін прокоментував бої його армії з невідомими людьми в Курській області. Те, що відбувається, він назвав "провокацією" та поскаржився на "невибіркову стрілянину".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти