ЗСУ перетворили на брухт новітню російську станцію супутникового зв'язку Ауріга

23 серпня 2022, 16:01
1256
Ауріга - це сучасна станція захищеного супутникового зв'язку між командуванням і передовими частинами армії. Її кілька разів помічали в Сирії.
Станція супутникового зв'язку Ауріга
Станція супутникового зв'язку Ауріга була на озброєнні лише російської армії / скріншот

Захисники України знищили новітню мобільну станцію супутникового зв'язку Ауріга, яка перебуває на озброєнні лише російської армії.

Відео знищення станції супутникового зв'язку опублікував Telegram-канал Оперативний ЗСУ.

На кадрах видно, як українські захисники наводять на техніку окупантів ціль і завдають удару, після чого Ауріга росіян загоряється.

відео дня

"Ця "аналоговнет" станція перебуває на озброєнні лише Росії, але була помічена в Сирії", — йдеться у повідомленні.

Довідка. Ауріга - це сучасна станція захищеного супутникового зв'язку між командуванням та передовими частинами армії. Її прийняли на озброєння РФ в 2014 року. Вона має складну конструкцію. Її може розгортати за 10 хвилин всього одна людина.

Станцію кілька разів помічали в Сирії. Крім цього, її також зустрічали в Київській області в перші місяці повномасштабної війни.

Як повідомляв Главред, травні Збройні Сили України знищили під Харковом гордість російського танкобудування-новітній танк Т-90М "Прорив". Відомо, що вартість однієї експортної одиниці становить 3-4 мільйони доларів. На озброєння російської армії він був прийнятий лише в 2020 році. Згідно з відкритими даними, в російські танкові частини надійшло тільки 40 одиниць Т-90М.

Крім того, українські військові знищили російський броньований автомобіль підвищеної захищеності - КамАЗ "Тайфун". Йому немає аналогів. Він відноситься до машин класу MRAP – захищений від мін і засідок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти