ЗСУ добилися успіху в Урожайному і просуваються в Запорізькій області - Маляр

14 серпня 2023, 10:15
1435
Сили оборони України продовжують просуватися на Мелітопольському та Бердянському напрямках і закріплюються на звільнених ділянках, сказала Ганна Маляр.

ЗСУ, війська РФ
Армія України в боях з військами Росії добилася успіхів в районі Старомайорського і Урожайному - Маляр / Колаж: Главред, фото: 14-а ОМБр, Міноборони РФ

Збройні сили України добилися певних успіхів в Урожайному, на ділянках південніше і на південному сході Старомайорського Донецької області і закріплюється на звільнених рубежах. Наступальні дії на Мелітопольському та Бердянському напрямках тривають. Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Під час включення з Military Media Center вона розповіла про те, що сили оборони продовжують наступати на двох ключових напрямках – Мелітопольському та Бердянському.

відео дня

За словами заступниці голови Міноборони, ЗСУ добилися певних успіхів в Урожайному.

"На цьому тижні тривали бої в населеному пункті Урожайне, там є певні успіхи", - зазначила Маляр.

Також Ганна Маляр підкреслила, що українські війська змогли добитися "певних успіхів" південніше і південно-східніше Старомайорського. Військові закріплюються на деяких ділянки фронту.

Ситуація в Урожайному

Російські військові пропагандисти 12 серпня заявили, що окупанти втратили Урожайне Донецької області, а населений пункт нібито став переходити під контроль ЗСУ.

У Генеральному штабі ЗСУ не підтвердили інформацію про встановлення контролю над Урожайним.

Військовий експерт Денис Попович вважає, що окупанти РФ у Работіно на Мелітопольському і Урожайному на Бердянському напрямку вже в напівоточенні ЗСУ.

"Далі Токмак. Там буквально км 20 розділяє ці населені пункти. За Токмаком - практично степ, там можна йти вже і на Мелітополь, і на Бердянськ", - пояснив експерт.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти