Уявив себе персонажем з "Володаря кілець": окупант встромив клинок в серце українцю

24 травня 2022, 13:24оновлено 24 травня 2022, 14:06
Російські загарбники продовжують вражати звірячою поведінкою.
Уявив себе персонажем з 'Володаря кілець': окупант встромив клинок в серце українцю
Окупант встромив клинок у серце українцю / скріншот

Російські військові вже не раз відрізнялися своєю тваринною поведінкою. Черговий окупант похвалився своїй дружині, як жорстоко вбив українця, встромивши йому клинок у серце.

Телефонна розмова, в якій він зізнався, що давно вже мріяв таким чином вбити людину і перерізати йому сухожилля, перехопила Служба безпеки України.

"Російських окупантів не дарма називають орками - деякі з них дійсно фанатіють від цих персонажів "Володаря кілець" і насолоджуються вбивствами мирних українців. Нове перехоплення СБУ шокує, і це вже не фантастика, а звичайний звірячий рашизм і садизм", - констатують в СБУ.

У розмові з дружиною загарбник зізнався, що він з товаришами спочатку знущався над спійманим українцем, а згодом і вбив.

"Ми вчора "укра" зловили... Тепер він в іншому світі. Я йому свій "свинокол" прямо в серце увігнав... У мене клинок, як у Фродо Беггінса. Так що я свою мрію... я ж хотів людині сухожилля перерізати і вставити кілок", - розповідає Російський загарбник своїй дружині.

Нагадаємо, в Київській області російські окупанти не тільки грабували і вбивали, але ще і скоювали звірячі злочини щодо дітей і жінок. Як розповіла 42-річна українка Вікторія, троє п'яних російських військових, витягли її на вулицю і почали приставати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти