У Львові пасажири побили 14-річного хлопця і 17-річну дівчину в маршрутці

14 червня 2023, 10:41
7430
Жінці не сподобалося, що у хлопчика був рюкзак на плечах. Хоча він стояв далеко від неї, чоловік вирішив провчити підлітка.
Чоловік і жінка побили 14-річного хлопця і 17-річну дівчину
Чоловік і жінка побили 14-річного хлопця і 17-річну дівчину / Колаж: Главред, фото: скріншот

У п'ятницю, 9 червня, в одній з маршруток Львова двоє пасажирів побили 14-річного хлопця та 17-річну дівчину. Чоловікові та жінці не сподобалося, що підліток їхав з рюкзаком на плечах.

Інцидент стався в маршрутці № 61, яка курсує за маршрутом з Підбірців в Підрясне. Відео на сторінці у Faсebook опублікувала родичка постраждалих Вікторія Миськів.

Чоловік накинувся на 14-річного хлопця - почав його душити і бити кулаком у живіт. Небайдужі дівчата, які також їхали в маршрутці, заступилися за підлітка. За своє бажання допомогти поплатилися і одна з них - вона отримала удар від пасажирки.

"Жінці не сподобалося, що у хлопчика був рюкзак на плечах, він стояв далеко від неї. Рюкзак був невеликий та порожній, він не заважав їй, ще відійшов подалі від жінки, але ось цей мужлан, почав душити цього хлопчика 14 років і бив кулаком у живіт, дівчата заступилися за цього хлопця, і через це ще їх побили, у дівчини гематома над оком!" - написала Вікторія.

Чоловік душив підлітка в маршрутці
Чоловік душив підлітка в маршрутці / Колаж: Главред, фото: скріншот

На опублікованому відео видно, як чоловік міцної статури обхопив рукою шию 14-річного хлопця, в цей час за кадром чути: "Чоловіче, вас посадять. Не чіпайте дитину. Ви неадекватні".

Дивіться відео - У Львові чоловік і жінка побили неповнолітніх:

Видання Zaxid.net дізналося подробиці інциденту. Очевидиця конфлікту Аліна Койчева, яка знімала відео, розповіла, що в той день їхала в маршрутці зі своєю мамою, 17-річною двоюрідною сестрою та її матір'ю. Поруч стояв 14-річний Назар з рюкзаком на плечах. Одна з пасажирок заявила, що їй заважає рюкзак хлопця. Тоді чоловік, який стояв поруч, почав штовхати підлітка.

"Той чоловік навіть не знайомий з тією жінкою. На штовхання хлопець став відповідати, що рюкзак не заважає. Потім чоловік його схопив за горло і почав душити. Я на це відреагувала, одразу встала, почала відривати його руки. Він просто взяв рукою за горло підлітка і тримав довго", – розповіла Аліна.

Далі жінка, яка і зробила зауваження хлопцю через рюкзак, почала сваритися з дівчиною, тому що їй не сподобалося, що вона знімала інцидент на відео. Аліна Койчева розповіла, що жінка спочатку била її, а потім напала на її двоюрідну сестру.

Пізніше Вікторія Миськів повідомила, що поліція знайшла чоловіка і жінку, які побили підлітків.

Як повідомляв Главред, у місті Рівне водій однієї з маршруток зневажливо поставився до матері загиблого воїна Збройних сил України, яка хотіла скористатися пільговим проїздом. Водій сказав: "Розвелося вас тут". При цьому інші пасажири маршрутки промовчали та не заступилися за жінку. Інцидент стався 2 червня з місцевою журналісткою, письменницею Людмилою Марчук.

Нагадаємо, в середині листопада в поїзді Укрзалізниці стався скандал. Військового, який їхав у відпустку зі служби в Донецькій області додому, вигнали в тамбур, тому що "він погано пахне". Захисник України був змушений провести там сім годин.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти