Військовий розповів, коли ЗСУ зможуть просунутись до узбережжя Азовського моря

26 серпня 2023, 03:50
3216
Жодних часових термінів військові перед собою не ставлять, зазначив Жеребило.
Військовий розповів, коли ЗСУ зможуть просунутись до узбережжя Азовського моря
Військовий розповів, чи зможуть ЗСУ дійти до узбережжя Азовського моря / колаж: Главред, фото: 36-та ОМБП, Вікіпедія

Заступник командира батальйону "Арей" Української добровольчої армії Сергій Жеребило, який зараз перебуває на одному з найгарячіших напрямків фронту - поблизу нещодавно звільненого селища Урожайне, в інтерв’ю Главреду розповів, чи можливо буде взагалі просуватися ЗСУ до узбережжя Азовського моря.

"Жодних часових термінів ми перед собою не ставимо. Ми довіряємо своєму керівництву, президенту Зеленському, головнокомандувачу Валерію Федоровичу Залужному і генералам за напрямками. Не хочу бути голослівним і щось прогнозувати, стаючи схожим на одного з відомих персонажів, який обіцяв завершення війни за два-три тижні", - додав Жеребило.

На думку військового, будувати прогнози - це невдячна справа, адже все залежить від фактичних подій.

відео дня

"Йдеться про людські життя, і ми не можемо класти людей штабелями - це найкращі люди нашої нації. Але ми розуміємо, що рано чи пізно наступ почнеться, і буде це, коли будуть створені найбільш сприятливі умови. Іншого шляху немає, допоки не буде звільнена вся територія України", - повідомив він.

Просування ЗСУ

Нагадаємо, що ЗСУ готуються прорвати другу лінію оборони росіян на півдні. Першу лінію оборони ЗСУ прорвали після того, як було забито в Запорізькій області клин між Роботине та Вербове, наголосив Коваленко.

В ISW повідомили, що ЗСУ просунулися в Запорізькій області, в РФ кажуть про критичний момент. Сили оборони України наблизилися до другої лінії "оборони" окупантів Росії в Запорізькій області.

ЗСУ знищили 3 склади боєприпасів росіян та вибили їх із позицій. Відомо, що за останню добу втрати ворога склали 273 особи. З них безповоротних - 109, поранених - 160.

Більше важливих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти