Ляшко заявив про бажання стати президентом України

27 червня 2020, 14:57
Головний санітарний лікар України розповів про свої політичні амбіції
Віктор Ляшко
Віктор Ляшко хоче стати президентом / УНІАН

Про свої президентські амбіції заявив заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Він сказав, що хотів би стати президентом країни, і не виключив, що висуне свою кандидатуру в майбутньому.

Про це він сказав в інтерв'ю головному редакторові видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

Водночас Ляшко прямо не відповів на запитання, чи збирається брати участь у виборах столичного міського голови.

"Щойно буде офіційна інформація і ми переможемо коронавірусну хворобу, тоді будемо говорити про інші речі, в тому числі і мої політичні амбіції. [...] Давайте почекаємо на офіційну позицію президента [Володимира Зеленського], партії "Слуга народу"... Я думаю, вони оберуть гідну людину, щоб балотуватися на посаду мера Києва", – заявив Ляшко.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи хоче він стати мером, заступник міністра сказав: "Я думаю, що мало хто відповів би "Ні" на таку пропозицію".

Також Віктор Ляшко додав, що хотів би стати президентом, але, ймовірно, балотуватиметься через дев'ять років.

"Напевно, так. На наступних [виборах президента у 2024 році], напевно, ні. А ось [у 2029 році], можливо, так. Якщо не забудете прізвище Ляшко, тому що ковідну епідемію ми точно подолаємо за цей період", – зазначив головний санітарний лікар.

Водночас чиновник сказав, що зараз думає тільки про подолання пандемії коронавірусу і відпочинок.

читайте такожУ Зеленського розповіли, хто запропонував Ляшка висунути в мери КиєваНагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Слузі народу розглядають головного санітарного лікаря України, заступника міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка як кандидата на посаду мера Києва від президентської партії.

Інформацію про те, що кандидатура Ляшка розглядається, побічно підтвердив нардеп від Слуги народу Олександр Качура, пише видання Vesti.

"Поки не хочу називати прізвище, це людина з державної служби. Публічно про намір балотуватися він ще не заявляв", - цитує видання нардепа.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти