Вікіпедія визначила найкрасивіші природні пам'ятки України

20 листопада 2021, 12:32
На фото можна побачити Національний природний парк "Кременецькі гори", пам'ятник природи" Шишкові пагорби" і багато інших красивих місцин.
1637403449-2257.png
Кращі пейзажі України 2021 року: видовищні фото / wikilovesearth.org.ua

Фотоконкурс "Вікі любить Землю" 2021 визначився із 10 найкращими фотографіями. На цих фото – природоохоронні території України, які отримали високі оцінки від журі IX конкурсу.

Про найкращі 10 фото, відзначених журі фотозмагання "Вікі любить Землю" у 2021 році, мовиться на сайті конкурсу. Його мета – створення великої фотобази українських природних пам'яток і заповідних територій у Вікіпедії.

Цього року фотографи з України були особливо активними. 330 фотографів відправили понад 11 тисяч знімків. Більше відправили тільки німці. Проте, обрали лише 10 найкращих фотографій. Ось вони:

відео дня

Раніше Главред же писав, що в соціальній мережі Instagram з'явилася офіційна сторінка України. Вона повністю англомовною, щоб охопити якомога більше іноземної аудиторії.

На сторінці @ ukraine.ua відвідувачі та передплатники зможуть дізнатися про популярні туристичні місця, культурні події та фестивалі, інновації, можливості, можливості України та українців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти