Венедіктова заявила, що проти Порошенка відкрито багато кримінальних справ

2 жовтня 2021, 14:54
Що стосується перспектив слідчих дій, то Венедіктова заявила, що за останній час в цьому питанні нічого не змінилося.
Порошенко
Венедіктова заявила, що проти Порошенка відкрито багато кримінальних справ / УНІАН

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова заявила, що проти п'ятого президента України Петра Порошенка залишаються відкритими багато кримінальних справ.

Таку заяву Венедіктова зробила в суботу, 2 жовтня, під час брифінгу на виїзному засіданні політичної партії Слуга народу в Трускавці, пише видання Вести.

Що стосується перспектив слідчих дій, то Венедіктова заявила, що за останній час в цьому питанні нічого не змінилося. У Генпрокуратурі відкрили понад 30 кримінальних проваджень.

"Про їх стан і хід розслідування треба питати в органу слідства - Держбюро розслідування", - заявила Венедіктова.

Нагадаємо, 8 липня 2020 року генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що у справі п'ятого президента Петра Порошенка зібрано достатньо доказів для повідомлення про підозри, однак чинний Кримінальний процесуальний кодекс дозволяє затягувати справу.

21 жовтня 2020 року кримінальну справа проти п'ятого президента Петра Порошенка порушив Офіс генпрокурора України - лідера Європейської солідарності та його соратників підозрюють у підготовці державних переворотів у 2013-2014 роках, а також у 2020 році.


Наприкінці грудня 2020 року Національне антикорупційне бюро закрило кримінальне провадження про можливі зловживання п'ятого президента України, лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти