В Укрпошті розповіли, чи продовжать доставляти посилки в Білорусь

25 травня 2021, 18:38оновлено 17 липня 2023, 14:16
Компанія не буде використовувати авіатранспорт для доставки відправлень до Білорусі у зв'язку з ухваленим 25 травня рішенням уряду.
Укрпошта
Укрпошта розповіла, чи буде доставляти посилки в Білорусь / 24 канал

Попри скасування авіасполучення з Білоруссю, Укрпошта продовжить доставку відправлень в Білорусь і з цієї країни. Доставка здійснюватиметься наземним видом транспорту, повідомляється на сайті компанії.

"Компанія не буде використовувати авіатранспорт для доставки відправлень до Білорусі у зв'язку з прийнятим 25 травня рішенням уряду про те, що Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю з 00:00 26 травня", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що компанія дозволить Белпочте відправляти посилки українцям.

Щомісяця з України В Білорусь відправлялося до 10 тисяч посилок, бандеролей, листів і майже така сама кількість відправлень надходила в Україну.

Також Укрпошта забезпечить транзит відправлень інших поштових відправлень до Білорусі наземним транспортом.

читайте також"Священний орган": менеджер Укрпошти розворушила мережу постом про секс

Крім цього компнія продовжить виконання спільного проекту з Windrose Airlines для міжнародного мобільного маркетплейсу Joom в рамках якого виконуються регулярні вантажні чартерні рейси з Гонконгу до Києва з подальшим транспортуванням частини відправлень для Молдови та Білорусі.

Через зміну способу доставки можливі зміни в термінах доставки відправлень до Білорусі, додали в пресслужбі Укрпошти.

Припинення авіасполучення України з Білоруссю

  • Президент України Володимир Зеленський 24 травня за підсумками наради на Банковій доручив уряду підготувати документи за рішенням про припинення авіасполучення з Білоруссю.
  • Причиною такого рішення Києва став інцидент в Мінську 23 травня, коли в столиці Республіки посадили літак рейсу Ryanair Афіни-Вільнюс під приводом знаходження бомби на борту. На борту авіалайнера перебував Білоруський опозиційний журналіст Роман Протасевич, якого затримали силовики.
  • Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 25 травня оголосив про те, що з 00:00 вівторка, 26 травня, офіційно припиняється авіасполучення між Україною та Білоруссю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти