У столиці пошкодили скляний міст - кого підозрюють

18 грудня 2020, 18:04
Ремонтні роботи виконає підрядник, гроші з бюджету.
У столиці пошкодили скляний міст - кого підозрюють
Вандали пошкодили міст у Києві

Сьогодні в Києві на пішохідно-велосипедному мосту через Володимирський узвіз виявили тріщину в склі. Ймовірною причиною такого пошкодження є вандалізм.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА) та інформує, що наразі ділянка з пошкодженим склом огороджена. Споруда знаходиться під контролем балансоутримувача.

Зараз вивчаються записи з камер відеоспостереження.

"Всі роботи щодо відновлення і заміні скла виконає підрядник, який будував об'єкт. Адже діють гарантійні зобов'язання. З міського бюджету кошти витрачати не будуть", - йдеться в повідомленні.

Аварія на Шулявському мосту - що було раніше:

  • 15 грудня на Шулявському мосту, на проїжджу частину впали три стовпи освітлення. Внаслідок цього рух транспорту в усі чотири сторони було зупинено, а в цілому в місті стався транспортний колапс.
  • Рух по Шулявському мосту знову було відкрито (після реконструкції) 28 грудня 2019 року. При цьому досі територія під мостом і сама естакада не добудовані для пішоходів.
  • За словами Віталія Кличка, всі відновлювальні роботи будуть проведені коштом генерального підрядника реконструкції Шулявського мосту. Крім того, столичні комунальники планують подати до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти