У Мережі з'явилося відео вибуху міни на пляжі в Затоці: є загиблі

15 серпня 2022, 11:46оновлено 15 серпня 2022, 16:22
Як розповіли місцеві влади, в результаті швидкої детонації двоє відпочиваючих загинули відразу, а ще один був госпіталізований медиками з пораненнями.
Вибух, Затока
У Мережі з'явилося відео вибуху міни на пляжі в затоці: є загиблі / скріншот з відео

У соціальних мережах був опубліковано відеоролик вибуху міни на пляжі в курортному селищі Затока (Білгород-Дністровський район). Спочатку його оприлюднив у себе в Telegram-каналі радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Як пізніше прокоментував ситуацію спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, від вибуху на місці загинули двоє чоловіків. А ще один отримав поранення.

На опублікованих кадрах видно, що під час вибуху в морі навколо міни перебували близько десяти осіб.

відео дня

При цьому, у зв'язку із загрозою вибуху мін, влада Одеської області ввела жорстке обмеження на відвідування узбережжя Чорного моря і, відповідно, купання на пляжах. Однак, на жаль, місцеві жителі регулярно ігнорують цю заборону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в курортному селі Грибівка Одеської області під час довпавши в море підірвався чоловік. Він загинув на місці, повідомили місцеві поліцейські.

За даними поліції, сім'я з Донецької області хотіла відпочити на пляжі, але в результаті 50-річний чоловік загинув в морі в результаті підриву - на очах дружини, сина і друга.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти