У Росії силовики жорстко затримали 2500 осіб, які протестували проти війни в Україні

6 березня 2022, 16:52
У Російській Федерації силовики фіксують понад 2,5 тисячі затриманих у 49 містах ‒ 810 у Москві, 383 у Санкт-Петербурзі, 280 у Новосибірську.
2ц232
У Росії силовики жорстко затримали 2500 осіб / скріншот з відео

У столиці країни-агресора, Російської Федерації, Москві, місцеві жителі стали виходити на протести проти військової агресії РФ в Україні. Як повідомляє офіціозний портал ТАСС, їх кількість склала приблизно 2,5 тисячі осіб.

"За даними МВС, в Москві в неузгодженій акції взяло участь близько 2,5 тисячі осіб, затримано ‒ 1,7 тисячі осіб", — йдеться в повідомленні.

За іншими джерелами, станом на сьогоднішній день в Російській Федерації силовики фіксують понад 2,5 тисячі затриманих в 49 містах ‒ 810 в Москві, 383 в Санкт-Петербурзі, 280 в Новосибірську.

відео дня

читайте такожСінгапур ввів санкції проти чотирьох великих банків Росії

Нагадаємо, раніше керівник МЗС України Дмитро Кулеба на засіданні міністрів закордонних справ НАТО закликав держави Північноатлантичного альянсу діяти, поки не пізно, і не дозволити Путіну перетворити Україну на Сирію.

"Ми не повинні дозволити їм створити Сирію в Європі. Ми готові боротися і продовжимо Боротися, але допоможіть нам. Якщо ви цього не зробите, будете змушені розділити відповідальність за життя і страждання мирних українців, які вмирають через безжальних російських пілотів, що скидають на них бомби",-сказав дипломат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти