У прифронтовому Маріуполі люди вийшли на мітинг на підтримку України

22 лютого 2022, 11:39оновлено 22 лютого 2022, 12:26
Люди вийшли на вулицю вночі - незважаючи на пізню годину і пронизливий до кісток вітер, який дув з моря. В руках вони тримали українські прапори і плакати.
У прифронтовому Маріуполі люди вийшли на мітинг на підтримку України
У Маріуполі провели мітинг на підтримку України / канал "Дом"

Жителі України вирішили, що називається, на низовому рівні, об'єднуватися на тлі підписання Володимиром Путіним скандальних указів про визнання "ЛНР" і "ДНР". У прифронтовому місті Маріуполь, що в Донецькій області, люди почали збиратися на мітинг прямо вночі, повідомляє телеканал "Будинок".

Люди вийшли на вулицю, навіть незважаючи на пізню годину і пронизливий до кісток вітер з моря. В руках вони тримали українські прапори і плакати "Маріуполь – це Україна".

У прифронтовому Маріуполі люди вийшли на мітинг на підтримку України

читайте також79-річна захисниця Маріуполя з автоматом в руках стала зіркою світових ЗМІ

відео дня

Нагадаємо, в суботу, 19 лютого, російські війська і підконтрольні їм бойовики здійснили обстріл з важкого озброєння, мінометів і гармат, калібру 122 міліметри, 152 міліметри по позиціях української армії на Приазовському напрямку ‒ в районі Маріуполя.

Потім - як кажуть співробітники комунального підприємства "Вода Донбасу", була зупинена подача води на чотири фільтрувальні станції, оскільки снаряди бойовиків пошкодили два трансформатори на насосній станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу.

Пізніше чиновники з Донецької обласної військово-цивільної адміністрації розповіли, що обстріл стався вночі - близько 03.00. При попередньому огляді станції було виявлено чотири попадання снарядів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти