В окупованому селі на Чернігівщині люди заспівали гімн України та засудили мародерів

4 березня 2022, 17:15
248
Російські окупанти вимагають від місцевих віддати всю вантажну техніку.
Акція протесту
Люди вийшли проти окупантів у Ченнігівській області / Громадське

У селі Ріпки на Чернігівщині місцеві жителі не дають російським окупантам встановлювати свої правила. Вони демонструють свою патріотичну позицію.

Відзначається, що окупанти застрелили при в'їзді в населений пункт беззбройну людину, захопили місцевий відділ поліції і почали займатися мародерством. Про це повідомляти Держприкордонслужба.

Відомо, що окупанти-мародери відібрали у людей трактор, вантажівку "Камаз" і займалися грабунком продовольчого магазину.

відео дня

За інформацією прикордонної служби в населений пункт заїхала техніка з відмітками "О". Один з окупантів, назвавшись полковником поліції, почав диктувати місцевим жителям свої правила.

"У разі непокори погрожував застосувати силу, аж до розстрілу селища артилерією. Вимагав віддати всю вантажну техніку і проголосив комендантську годину", - зазначили у відомстві.

Городяни не погодься з позицією окупантів, співали гімн і показували відеодокази убитих і полонених росіян, відзначаючи що російську армію зустрічають не з квітами.

"Особа, яка назвалася полковником поліції, сказала, що доповість керівництву про неприйняття місцевим населенням окупації. Почав переговори з жителем міста, який до 2010 року був начальником поліції Ріпок. Городяни зазначеній особі ніяких владних або переговорних повноважень не делегували", - наголошується в повідомленні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти